ЛИЦЕНЦИРАНИ ЦЕНТРИ ЗА ОБУКА

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Новости и Настани

Уписи за курсевите за 3DS MAX Уписи за курсевите за 3DS MAX Недела, 24 Ноември 2013   Нашата компанија започна со уписите за  курсеви за 3DS MAX кој ќе се одржуваат во Скопје, Битола и Штип. Поради зголемен интерес на кандидатите останаа уште мал број слободни места. Ги молиме заинтересираните кандидати да не контактираат на info@edukacijaanimacija.com  за потврд...
Доделени првите дипломи од АУТОДЕСК САД  во Белград – Сертифициран тренинг и тестинг центар на Аутодеск САД Доделени првите дипломи од АУТОДЕСК САД во Белград – Сертифициран тренинг и тестинг центар на Аутодеск САД Среда, 11 Февруари 2015 Денис Кеман кој е дел од тимот на нашата компанија по двомесечен престој во Белград со голем успех обучи 8 курсисти и додели дипломи на истите.Нашиот тренинг центар на Кнез Михајлова улица во Белград е опремен со најсовремена техника и оргинален софтвер.Неговата задача беш...
За првпат во Македонија сертифицирани курсеви за Аутодеск MAYA со сериозна програма За првпат во Македонија сертифицирани курсеви за Аутодеск MAYA со сериозна програма Вторник, 27 Јануари 2015     Вовед Запознавање со програмот и претставување на 3D просторот Отврање, зачувување, креирање на фајлови и сетирање на сцена Запознавање со навигацијата во просторот (move, zoom and rotate) Погледи (Front , Side and Top views) Запознавање со работната средина (Hypergraph, Outliner, Channel Box&...
Штипјани повторно се заинтересирани за нашите тренинзи Штипјани повторно се заинтересирани за нашите тренинзи Вторник, 27 Јануари 2015   Со доделување на дипломите на шест курсисти кој ги посетуваа авторизираните курсеви за 3ds max и v-ray Штипјани покажаа дефинитивно дека се заинтересирани и желни за нови специфични знаења.Со изработка на уникатни рендери тие не само што успешно го совладаа авторизираниот...
Погледнете што Битолчани кажаа и направија на курсот за 3DS MAX и V-RAY Погледнете што Битолчани кажаа и направија на курсот за 3DS MAX и V-RAY Вторник, 27 Јануари 2015 Под водство на нашиот сертифициран тренер Горан Ѓеоргиевски кој исто така е Битолчанец и веќе трета година ги води успешно сертифицираните курсеви за 3ds max и v-ray последната група курсисти изработија повеќе од очекуваното.Титулата 3ds Max professional предавачот Горан не само што ја...
Високостручни рендери од Скопјани Високостручни рендери од Скопјани Вторник, 27 Јануари 2015   Најголем дел работата на роботот ја посветив на моделирање во командата editable poly, со која моделирав почнувајќи од обичен објект. Алатки кои најчесто ги употребував во изработката на роботот се boolean, proboolean, extrude, push и други.Јас од курсот сум премногу задоволен и би го ...
Autodesk Open Doors 2015 Certifications.Нашите тренери најдобри Autodesk Open Doors 2015 Certifications.Нашите тренери најдобри Недела, 30 Ноември 2014   На ден 14 Ноември Аутодеск САД ги отвори своите врати за сите CAD професионалци.Притоа,предавачите од нашата компанија имаа можност да полагаат и да се стекнат со професионални дипломи доделени од Аутодеск САД кои важат за цел свет. Аутодеск како и кај сите нивни сертифи...
Нашата компанија во соработка со SEAVUS Education Нашата компанија во соработка со SEAVUS Education Четврток, 23 Октомври 2014 „Денес не постои филм или холивудска продукција без анимација или пост-продукција на материјалот кој е снимен и обработен во студијата. Се додаваат различни 3D елементи и со помош на пост-продукцијата се композираат. 3D се користи и во архитектура, дизајн, интернет, машинств...

Download Template Joomla 3.0 free theme.

Рендери од курсисти

 
 

Контакт Инфо

Следете не

Следете не на социјалните мрежи
 
facebook  youtube  twitter  vimeo  gplus
Вие сте на: Почетна